Bestellen

Wij bieden onze testen aan via ons ITR systeem.

Het ITR systeem werkt met kredieteenheden die U vooraf inkoopt. U kunt deze kredieteenheden besteden aan de test van uw keuze. Bij ons hoeft U geen abonnement af te sluiten of anderssoortige verplichtingen aan te gaan voor een korting op uw testafnames. U krijgt altijd de beste prijs. Daarnaast kunt U, als U voor 300 euro of meer (exclusief BTW) aan kredieteenheden in één keer aanschaft, nog eens 10% extra eenheden ontvangen. Voor grootverbruikers hebben we dus een extra aantrekkelijke korting ! U kunt bij ons elke hoeveelheid krediet bestellen voor afnames in het ITR systeem. Houdt er wel rekening mee dat op orders met een totaalbedrag (ex administratiekosten) onder de 100 euro 25 euro administratiekosten wordt berekend.

Prijzen van onze instrumenten (alle prijzen zijn inclusief eventuele expertrapportages en gebruik van het systeem)

EPPS

THBT-K

Nieuwe instrumenten

SVS

PVS

PCS

Series I – per subtest

€ 8,50

€ 8,50

€ 4,00

€ 4,00

€ 4,00

€ 4,00

Alle prijzen zijn exclusief BTW en inclusief administratiekosten bij orders van 100 euro of meer. Op orders onder de 100 euro rekenen wij 25 euro administratiekosten.

Wilt U nog gebruik maken van onze papieren producten? Dat kan nog steeds. Neem contact met ons op voor de actuele prijs en levertijden.