Over ons

Wij zijn een Internationale uitgever van psychologische instrumenten met vestigingen in Nederland, Mexico en een vertegenwoordiging in de USA. Wij geven psychologische testen uit sinds 2006. Zie ook onze internationale site www.testdimensions.com.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail op sales@testdimensions.com.

Wij verkopen onze instrumenten via ons geavanceerde Internet Test Room systeem (ITR).

Bent U op zoek naar een uitgever?

Wij geven uitsluitend top instrumenten uit, bij ons verdwijnt uw test niet in een grote portfolio met bijna gratis testen uit een ver verleden. Al onze testen worden actief onderhouden, en dat zijn de instrumenten die wij graag uit willen geven. Testen die innovatief zijn en iets toevoegen aan de dagelijkse praktijk.

Heeft U een lijst gemaakt die U graag wilt delen met de wereld maar waarbij U niet direct een behoefte heeft om er geld aan te verdienen? Deze test kunnen wij (eventueel open source en onder voorwaarden om niet) publiceren.

Rapporteer illegaal gebruik

Het is in het belang van de wereldwijde test gebruikende gemeenschap dat de instrumenten die gebruikt worden goed worden onderhouden. Test onderhoud kost veel geld. Om te garanderen dat voldoende fondsen beschikbaar zijn voor hervalidaties, test ontwikkeling et cetera vragen wij uw hulp. Als u een organisatie kent die onze testen gebruikt zonder daarvoor te betalen meldt dit dan aan bgarssen@testdimensions.com. Wij garanderen dat u anoniem blijft.

Wij belonen u !

Als de organisatie inderdaad onze testen illegaal gebruikt en wij zijn in staat om deze organisatie voor het illegaal gebruik te laten betalen dan ontvangt u 10% van de netto winst van deze afhandeling met een maximum van 5.000 euro.

Wanneer kunt u een organisatie rapporteren?

De organisatie moet in Europa gevestigd zijn of de copyright overtreding moet in Europa plaatsvinden. Er moet enige vorm van bewijs zijn dat deze organisatie inderdaad illegaal onze testen gebruikt. Dit hoeft over het algemeen niet veel te zijn, maar meer bewijs geeft een grotere kans dat wij de copyright schender kunnen aanpakken.

Noot : Over het verloop en de financiƫle afwikkeling van een zaak kunnen wij in verband met de Europese privacy wetgeving geen openheid van zaken geven.

Testen die U wel gratis kunt gebruiken

Test Dimensions Publishers bestaat sinds 2006. Gedurende ons bestaan hebben we veel verschillende testen ontwikkeld. Soms voor klanten, soms als vervanging voor een verouderde test, soms met een andere reden. Wij zijn deze testen langzamerhand voor een groot publiek toegankelijk aan het maken. Dit doen wij op een speciale (engelstalige) website. U kunt deze website bezoeken door op de onderstaande URL te klikken. Het is niet toegestaan om de testen op deze website over te nemen in uw eigen systeem zonder schriftelijke toestemming van ons.

https://freetests.testdimensions.com/

Alle testen zijn ontwikkelt in het Engels en Nederlands en zijn zoveel als mogelijk cultuurneutraal.